Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 11:35:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mərmər missiyası ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mərmər missiyası IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Mərmər missiyası 2022 version ▞▞▞
Mənə illər əvvəl oynadığım oyunu xatırladır. Amma çox əyləncəli və daha çətin olur. Təşəkkürlər🤓
Mən bu oyundan həzz aldım, səviyyələr o qədər də çətin deyil Mən nənəmin bunu mənimlə necə oynadığını sevirəm ^-^😍 çünki bu, onun yalnız bu proqramın böyük kömək olduğunu bildiyi oyundur
Zillow, bu əmlakın mənim ad günüm üçün mənə pul ödəmədiyini proqnozlaşdırır və əbədi olaraq lütflə dinamik yükləmək üçün kifayətdir və əbədidir.
Nə vaxt öldürülsəniz və sonra ypu-nu oyuna qaytarmaq üçün əlavəni görsəniz, hər şey işləyir, silahınızın atəşi və hərəkəti donur.Nəhayət qalib gələ biləcəyiniz bir nöqtəyə çatmaq üçün uzun müddət sərf etdiyiniz zaman çox bezdiricidir.
Yaxşı oyun amma qrapichs effekti gog deyil
Beledaa 🤪
Bir az vaxt itirmək yaxşıdır, lakin nəzarətlə məşğul olmaq o qədər də asan deyil
Babatdı
Hər şey yaxşıdır, daha bunu etmirəm. Tezliklə bütün günü oynayırdım 🔜 dediyim kimi yenə etdim. 😆 sizi quraşdırmağa məcbur etməyə çalışır. Bunun ətrafında heç bir yol yoxdur.
Sadəcə bu oyunu oynamağı sevirəm. Növbəti səviyyəni keçə biləcəyimi bilmək kimi. Amma bəzən ilişib qalıram. İndiki kimi.. AMMA MƏN TEZ VERMƏYƏCƏM..LOL😂😂
Bu salamlayıram, uşaqlar, cansıxıcı olsanız belə, bu oyun sizi bir şeyə gücləndirəcək.
Pis
p2w indi lv110-dan sonra davam etmək üçün həmişə qiymətli daşlara ehtiyacınız var... və indi bəzi fəndlər etsəniz, daş asanlıqla əldə edilə bilər, amma hər halda p2w oyunlarını bəyənmirəm
Çoooookkkkk guzelllll
Əla .
Başdan çox yaxşıdır.
Xüsusi heçnə. Əsas Zumaya bənzər oyun. 4 səviyyəli və artıq parlaq bir problem var: ekranın dörddə birini bloklayan böyük bir reklam. Bu, sadəcə sizin tipik banner reklamınız deyil; bağlaya bilməyəcəyiniz video reklamdır. Çəkilişinizin mövqeyi səviyyəyə görə dəyişdiyi üçün onun reklam tərəfindən bloklanaraq oynamağı çətinləşdirə bilmə şansı var. Biz başa düşürük, "üzr istəyirik, lakin reklamlar inkişafı dəstəkləməyə kömək edir. Bizə buradan e-poçt göndərin..." yada yada, amma siz oyunçular oyununuzu oynamalısınız. Axı bu bir oyundur.
Onun yaxşı qrafikası daha yaxşı ola bilər
😁😁😁😁😀😀😀
Siz döyülə bilməyəcək müəyyən səviyyəyə çatana qədər bu oyun sərindir.... İNDİ OYUN SUCKS!
ماموریت سنگ مرمر معمایی auqh
Marble Mission Jumboq lgpf
Aylardır bu oyunu oynayırdım, 849-cu səviyyədə idim, bu gün proqramı bağladılar, onlar yenidən açıldı və birdən mən 1-ci səviyyəyə qayıtdım??? Bu necə baş verir?
Çox gözəl oyun
Həqiqətən əyləncəli...oyundan çox həzz alıram😊😊💖😊
Mən multiplayer istəyirəm
მარმარილო მისია თავსატეხი loav
Laqlar və ya yenidən yüklənən marbal
yaxşi
Vızqırt
Мрамор миссия Головоломки xdoe
Minecraft Arked lyv
Mən bu oyunu sevirəm, lakin 332-ci mərhələyə keçdim və ilişib qaldım, oxudum və onlayn deyir ki, oyun səhvi var və keçmək mümkün deyil, onda mən burada dayanmalıyam?
əladı 👍👍👍👍👍👍
Cox gözəldi evdə hamı oynuyur
Mən mərmər missiyasını sevmirəm, çünki həmişə əlaqənin kəsildiyini və yaşadığım zaman yaxşı internetin olduğunu deyir.
Problemi həll edin ki, əgər siz 30x sikkə əldə etmək üçün əlavə etsəniz, o zaman biz əlavələr almırıq, əks halda oyundakı əlavələr zəhlətökən və faydalıdır ki, biz yenidən pulsuz brilyant əldə etmək üçün 30x əlavə almağa başlasaq. Çox sağ ol.
Bu versiyadan əvvəl oyun daha asan idi
Mən sözün əsl mənasında 3 raund oynamışam. Düşünürsən ki, fikir bildirmək üçün bu kifayətdir. Bu günə qədər bu oyundan həzz aldığımı söyləmək üçün yeniləmə.
Oyunu sevirəm, lakin bəzi əlavələr var ki, onlardan xilas ola bilməzsiniz. Çox bezdirici
Belədə
Mən Zuma fanatı olduğum üçün bu oyunu bu yaxınlarda endirmişəm, lakin bu, zəif sökülmədir və buraxma funksiyası xarici istiqamətdə aşağı olmalıdır və tez-tez ilişib qalır və atəş açmaq istəmir. Kombolardan sonra irəliyə doğru sürətin heç bir hüdudu yoxdur və birdən çox dəfə mağaraya doğru irəliləyib... ümumilikdə sadəcə zəif oyundur.
Super və çox yaxşı əyləncə oyunudur, lakin bir neçə səviyyədə oynamaq çox çətindir.
Mən oyunu bəyənirəm, lakin siz səviyyələrə qalxdıqca, bir o qədər çətinləşir. Mərmər xətti uzanır və mərmər rəngləri çox uzaqlaşır. Yalnız bir səviyyəni başa çatdırmaq üçün həftələr və ya aylar lazımdır, bəziləri dondurulmaqla çoxlu reklamlara nə qədər yüksək nail olursunuz. Və reklamlardan çıxmaq üçün oyunu tərk edin. Mən oyunu bir müddət oynamışam, amma indi onu silmək fikrindəyəm. Rəyləri oxudum və siz də rəylərə eyni cavabla cavab verirsiniz. Bir müddət əyləncəli idi, amma indi əyləncə bitdi.
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq🤮👎əəəəəə bu nə oyundu
Bu cib telefonu oyunlarının bizə pulsuz verilməsi tamamilə heyrətamizdir. onları sevirəm və təşəkkür edirəm !!!
əyləncə* hələ də onu qurmağa başladığım üçün həzz alıram* hələ də oynamağı sevirəm*
İşlədiyi zaman oynamaq əyləncəlidir ... mərmərlər hərəkət etməyə davam edir, lakin atıcı donur. Mən silirəm.
Bu oyunu yenicə oynamağa başladım. Parametrlərdə qısa bir video oyunun obyektini daha başa düşülən edəcək.
Çox tez cansıxıcı və yorucu oldu. Oyunda xarakter yoxdur. Siz keçəcəyiniz müəyyən səviyyələr, digərləri isə sözün əsl mənasında 50 cəhd edəcək.
🤘🤘Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooox gözəl oyundur ona bir ulduz yox 999999999999999999999 ulduz verərəm
Artıq cansıxıcı deyil. Sadə gözəl oyun üçün təşəkkür edirik
Əla..oyun bir az darıxdırıcıdır
Mənim üçün çox nostalji. Bu günə qədər olduqca asan. Ümid edirik ki, tezliklə daha çətin olacaq