Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 11:38:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ izkušnje ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Tank Warfare: PvP Blitz Game உத்தி eawg
Zaenkrat kar dobro.
Dobra igra, samo bitke bi bile daljše od dveh minut
Nekako se je ta aplikacija vdelala v moje sistemske aplikacije in čeprav kaže, da ni več NAMEŠČENA v moj telefon, se je uspela vgraditi v moj predal za sistemske aplikacije. Le vrste stvari, ki jih vgrajujejo, so VIRUSI, POSEBNO TROJANSKI KONJI! 😳 NE prenesite te aplikacije.
Najprej bom opazoval igro, vedno beleženje ujemanja čaka težava s strežnikom, dobra igra, če rešiš težavo
Dobra igra, malo težav z nadzorom in igranjem, vendar nič slabega
Dobra igra, vendar vaš strežnik deluje ves čas in se morate soočiti z goljufi. Strežnik 1-11-22 še vedno nestabilen. In preden vprašaš, sem preveril svoj internet
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie ryq
Kako celo F i začnem igro, ko Vadnica ne začne voditi! Sploh nima krmilnika!
Ni dobro za otroke....škodljivo za vid mladoletnikov.
Bodite boljši brez vseh oglasov
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie axxp
Hitra zabava
Ta igra mi ni všeč vsakič, ko se pridružim. Samodejno dobivam udarec ta igra je slaba in tako zamuja in vse tekme so tako težke, da res ne morem zmagati in porabim denar za to igro, da nadgradim svoj rezervoar, a ko sem prišel do tekma, pravkar sem razstrelil z drugimi tanki, samo maksimalno jo nadgradim, vendar je še vedno neuporabna, zato ne prenašajte te igre, ta igra vara
Naj bo sth brezplačen. Vsaka stvar je v igri z denarjem ali naredite nekaj pravil za nakup z lokalnim denarjem. Odhajam v Iran in ne morem dobiti zlata v škatli ali kaj podobnega.
Dobra igra! Ampak zemljevid Saške je super zamik
zabavno
Igra je trmasta. Ko so izpolnjeni vsi pogoji za odklepanje rezervoarjev naslednje stopnje, aplikacija še vedno ne omogoča nadaljevanja, razen kot paket z denarjem itd. Tukaj je treba nekaj popraviti.
Intenzivna, a znana
Vedno zaostaja, tako težko se je povezati..
Zelo zabavno kot poenostavljena različica world of tanks in zanimivo je videti različne tanke ter dodatke in tehnologijo, ki jih lahko namestite nanje
Igra je pravkar dobila močnejše bote. Boti vas ubijejo z enim strelom. Igra postaja vse slabša in slabša
Krogi so prekratki, ker morate plačati denar, da bi imeli boljše stvari v višjih rangih 2 od 10
Dobra igra. Nekaj stvari bi se dalo prilagoditi, vendar je vse skupaj zabavna igra.
Poskušal sem pritisniti enega od gumbov v vadnici in mi ni uspelo, zato sem ga odstranil in znova namestil in še vedno ni deloval, nisem mogel niti igrati igre, priporočam, da je ne prenesem.
Veliko nagrad samo za igranje
Giochi Simulatore di Autobus Giochi di ruolo nrdi
časa je malo za igranje...
Porabim veliko denarja in bolje ko izdelujem svoje tanke, več močnih botov prihaja name in mi ukradejo vso barvo in embleme ... postanejo super dragi, ko napreduješ v rangu ... osebno sem kapitan 3. kroga. ..in zahtevalo je veliko denarja in zdržalo veliko tatvin s strani razvijalcev...Ponovno povem...razvijalci so največja ovira, da bi ta igra postala svetovni uspeh...toda če igralci, kot sem jaz ... še naprej doživljate tovrstno tatvino in prevaro ... verjemite mi, konec je
lepa grafika in moram reči, ko sem bil v vojski, sem bil poveljnik tanka, res je, kako je lahko
Tolong perbaiki pendapatan uang Dan hadiahnya untuk item rocket diperbaiki lagi cara mendapatkannya , lebih bank lagi kedepannya
Zelo zmedena, nerealna, nelogična igra. če ne plačujete s kartico (pravi denar) niste konkurenčni. edina ekipa, ki deluje brezhibno, plača nakup. Čista napetost, občutek nesrečnega! Poligon za hekerje in psihomazohiste.
Zelo slaba igra. vaš gumb za ogenj v desnem kotu, AMPAK zakaj vsakič, ko zamenjam v desno, vedno streljam. Ne morem zavrteti kupole, ne da bi streljal samodejno.
Dobra igra, vendar je čas za ubijanje prekratek in nizka količina goriva po vsaki 2 igri je šibka točka
Tank Warfare: PvP Blitz Game Стратегије asuo
Še vedno je malo zamrznjen, vendar deluje precej dobro.