Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 11:44:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кристала ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
Фантастична игра.. свиђа ми се.. добио сам тачне све одговоре. Веома тешка, али одлична питања
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game 益智 gbqy
Добар посао на овој игрици, ова игра је јако добра, свиђа ми се чак и куед... су ....б игра је и даље .......г
Ова игра је најбоља, толико је едукативна да ми је толико помогла и нема реклама волим је вау, невероватно је 😍😍
Превише огласа
Свиђа ми се игра, али каква је корист од новца
Тако лепо да сам освојио 1000000
Не смета ми игра, одлична је, али толико реклама, тако је иритирајуће.
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Kviz sta
Ова апликација је корисна само за интелигентне особе😅 Покушао сам много, али сам одговорио на само 5 питања, веома је тешко .... али можемо побољшати своје вештине знања ... супер дупер апликација
НИЈЕ забавно, има само 1 шансу и тражи од ВАС да платите 2 долара сваку рунду и досадно! НЕ преузимајте!
Сломио сам, требало је да буде јаче.
Дивно, али 1. пет питања се често понављају. Такође, зашто не наградите рецимо 250.000 фунти за добијање питања 14, а не шкртих 25.000 фунти?
Будите заинтересовани
Изузетно. Одржава мој ум активним.
Girls Makeup | Dress Up Games Игре улога chig
У почетку сам заиста уживао у овој игрици, али изгледа да је ажурирана и сада је фрустрирајућа. Питања нису написана на исправном енглеском и немају увек смисла. Неко мора да прочита лектуру пре него што их стави у игру.
Управо сам га преузео
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game रोचक helj
Телефонски позив није доступан у овој игрици.
Ницв игра превише реклама ... волим што вас изазива и научите нове ствари, али рекламе само кваре забаву
Ова апликација је невероватна. И ја сам особа која воли да зна више ствари и зато много уживам у овој апликацији
Занимљива игра. Морам да сазнам много нових ствари. Срећан сам јер сам постао милионер 🥳🥳🥳
Ова игра је веома добра за децу и одрасле
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Trivia rrej
Неке граматичке грешке....
То је добра игра савршена за ум да можете да видите колико је добро ваше памћење
Да будемо поштени, потребно му је мало поправке, али осим тога, прилично је добар
Питања су једноставна и тешка, баш као милионер, притиснете прави одговор, а затим следеће питање, итд. Огласи су део сваке бесплатне апликације, свиђа ми се
Ова игра је одлична за мене да изађем из куће на неко време, а онда могу да идем на посао, а онда могу да идем да изађем из канцеларије сада и сигуран сам да ће успети и онда можемо да изађемо из града за викенд да изађем из аута да то поново урадим ускоро Волим да попијем кафу са кајмаком и онда могу да дођем да ти донесем храну, али још увек имам на располагању да одем из града за викенд да иди из града и села требаће ми нешто да ме одведе до куће на неколико сати омг
Не преузима се, решите овај проблем
Нисам превише марио за ову игру, не зато што није добро осмишљена, већ због личног избора
Прва питања су тако лоше формулисана. Сложни, замршени, мислим да их је написао неко ко не зна добро енглески.
Или су креатори и уредници крајње непрофесионални, или не знају да говоре, читају или пишу основни енглески. Формулација, структурирање реченица, граматика, итд. су страшни! Као да играте у страној земљи.
Када играм ову игру увек ме врати у главни мени😭😭 ..
Веома лепо 👌 проширује моје опште знање и ово је један од мојих мудрих избора у преузимању игрица 🎮