Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 11:47:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Mini Market - Сooking Game הדמיה gaj
㋛︎㋛︎
Mini Market - Сooking Game Simulatie lqna
Velmi špatná hra, protože hraji znovu
Super hra doporučuju stahovat
Líbí se mi to. Dokážete vytvořit mnoho takových her.😊
Mini Market - Сooking Game Simülasyon fnkh
Hra není nejlepší, má chyby a někdy, když něco uděláte, vyjde to jako další věc.
Supeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to taková zábavná hra, pro reklamu si můžete vypnout wifi.
Tuhle hru tak miluji! A postavy jsou tak dobré! A není tam mnoho dodatků, miluji to! Díky za vytvoření této hry! ❤️❤️👍
Jaká to SKVĚLÁ hra
Miluji tuhle hru !! Je to opravdu zábavné!!
Eww
SUPER HRA DÁVÁM 90 HVĚZD
Toto je nejhorší hra, kterou jsem kdy hrál, když tuto hru otevřu, neotevře se, pouze nemohu hrát
OK
Moje hra resetovala veškerý můj pokrok a teď musím začít. Nevím, proč se to stalo, ale nejsem z toho nadšený.
Zatím jsem rád, že nejsou žádné reklamy
toto je velmi dobrá hra
Dobrá zábava, ale trapné
Mini Market - Сooking Game Szimulációs játékok roli
Můj telefon zavibruje, kdykoli se dotknu ingrediencí
Je to docela fajn hra, ale jednu hvězdu musím strhnout: docela se seká a někdy moc neposlouchá... Ale je lepší než kuchařská horečka... Takže jinak v poho.!
Rebaixados Elite Brasil உருவகப்படுத்துதல் ktov
Reklamy na toto jsou nepřesné
Hrál jsem pouze první úroveň, ale už vidím, že tato hra je hra, kterou můžete hrát 4 hodiny
nejsem si jistý, jak se to vůbec kvalifikuje jako hra – není na tom nic náročného. stále stejný koncept bez přemýšlení ze strany hráče. několikrát jsem musel hru zavřít kvůli zamrznutí a zjistil jsem, že když ji znovu načtu, všechny mé peníze byly ztraceny. takže i když budete sledovat reklamy na více měny, pravděpodobně se stejně ztratí.
Dal bych tomu 0. Když jsem se díval na reklamu, ukázalo se, že umím vyrábět lektvary. Ale když jsem to hrál, musel jsem dělat běžné věci. FALEŠNÁ ADBERTIZA, BOOOO
Opravdu zábavné hrát! Doporučuji hrát tuto hru super zábava!
Vnímám to spíš jako chybu než jako skutečný problém, uvízl jsem na úrovni, kdy musím třídit čtyři různé druhy ovoce, ale chybí mi 1 druh ovoce. Kde je tedy ten konkrétní druh ovoce? Můžete opravit tuto chybu?
Líbilo se mi to, ale dnes jsem se ke hře dostal a zavedlo mě to do nového obchodu a zbavilo mě veškeré tvrdé práce, kterou jsem vložil do toho druhého. Bylo to zábavné, ale pracoval jsem tak tvrdě a všechno to přišlo nazmar
Je trochu tho, můžete přidat dobrou zmrzlinu
celkem dobrá hra ale chtělo by to víc věcí na stavení po chvilce přestane bavit
Tuto hru naprosto MILUJU, protože až vyrostu, chci pracovat v obchodě se zmrzlinou
3