Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 11:56:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
מעט מאוד מגוון במשחקים, יותר מדי מודעות שאינן מפעילות כראוי את הבונוסים במחצית מהזמן. אם לא תבחר לצפות במודעה לקבלת בונוסים, היא עדיין תפעיל מודעות בכל מקרה.
דירוג משחק טוב מאוד חמישה כוכבים ומאוד מגניב מאוד כיף לשחק בבקשה שחק את זה מאוד כיף וזה כל כך מגניב לשחק שאתה לא תפסיק לשחק את זה כי זה כל כך מגניב אז שיהיה לך כיף לשחק את המשחק ושיהיה לך כיף במשחק שלך החיים ותוך כדי המשחק
אני אוהב את זה! זה מאוד כיף לשחק וזה משעשע אותי בבית הספר! הלוואי שיכולתי להחזיר את הדמויות הישנות שלי כמו סרט קולי, קלאסי וכו' אבל זה בסדר אני עדיין אוהב את המשחק הזה
:-(
קקי
משחק כיפי. זוויות מצלמה גרועות שלא מאפשרות להצטיין באמת במשחק הזה. אני לא יודע מה הקשר לסגה ולזוויות המצלמה הרעות שלהם.
חכייכלגלי
טוב טוב
עיצוב משחק נהדר, תכנות די חלש...
בולבול
המשחק היה כל כך כיף לעשות עם היעדים הישנים, אבל עכשיו הם פשוט הפכו אותו למטוחן יותר. פנינה אחת למטרה? ברצינות? העיצובים בסדר אבל לא מושכים בהשוואה לעיצובים הישנים. חלק מהצלילים אינם מושתקים למרות שכל האודיו מושתק. שנה את היעדים הנוכחיים כדי להיות מסוגל להשלים סטים מרובים בהרצה אחת. אני מעדיף את העיצובים הישנים, אבל אלה בסדר ומתקנים את בעיות השמע.
אני אישית אוהב את המשחק הזה. זה סופר כיף ויש אירועים חדשים מדי יום לדמויות חדשות. הבעיה היחידה שיש לי היא שהלוואי והייתם יכולים להחזיר אירועים ישנים כמו אירוע הפקמן. רציתי פאקמן אבל אני לא מצליח להשיג אותו. אם אתם עושים את זה, אני בהחלט אחליף ל-5 כוכבים!
לוקח הרבה MB אבל כיף לשחק
המשחק הכי טוב בעולם!!!!!!!!
זה בסדר. המשחק קופא לעתים קרובות לאחר פרסומות. אני אאסוף קרוב ל-5,000 טבעות, אפסיד ואז בחר באפשרות להמשיך בצפייה במודעה והמשחק יקפא לאחר המודעה, ואז אאבד את מה שאספתי במהלך הסיבוב הזה.
הגודל שהורד אומר בערך 95MB בחנות האפליקציות. זה היה כמעט 250MB כשהכל נאמר ונעשה. כמו כן, עמדתי לברך על היעדר ההרשאות הנדרשות כדי לשחק, עד שגיליתי שאתה צריך להסכים למספר קירות של טקסט. אני לא מצליח לשחק במשחקי סגה רבים בלי להסכים למשהו אחר ואני לא אעשה את זה.
Sonic Dash is the original Sonic the Hedgehog endless running game from SEGA!Run, jump, and dash through stunning 3D environments as Sonic.
Kitchen Scramble 2:World Cook Казуальные rmo
جميل
Sonic Dash הוא משחק טוב יחסית שבזמני הפנוי אני נהנה לשחק בו. למשחק יש מכניקה פשוטה שקל לשלוט בה ויחסית קל לטחינה. הבוסים הם גם קלים ולכן זה פשטני לצבור נקודות ולצלצל. אני ממליץ על המשחק הזה לכל מי שנהנה ממשחקים כמו אלה.
משחק טוב Sonic dash. הוא. א. משחק טוב
אחלה אלפיקציה טובה!
למה אתה צריך את שיחות הטלפון שלי?
טוב מלכתחילה, אבל נראה שהמשחק נפסק לאחר מספר מוגדר של פעמים כאשר אתה לוחץ על "אפשרויות חינמיות" מרגיש שיש לו מספר פעמים פנויות שאתה יכול להשתמש באפשרויות האלה ביום לפני שהוא מפסיק לעבוד כדי לקוות לאלץ לך לקנות פריטים.
Sonic Dash - Endless Running Arkády tsfu
סוניק דאש – Endless Running - PureModPlay
משחק סבבה
רשימת משחקי פלייסטיישן 2 (L - Z) - List of The Spectacular Spider ...
Sonic Dash - Endless Running Аркадни stc
מהנה מאוד!
נדיר מאוד
למרות שזה משחק טוב, אני מרגיש שהוא נהיה קשה מדי מהר מדי. גם כשיש מכשולים כל כך קרובים זה לזה לא עוזר. עם הנוף שיש לך, קשה מאוד לראות מכשולים שנמצאים ישירות מאחורי מכשולים אחרים. הצורך לקפוץ מעל כמה מכשולים ברצף הוא כמעט בלתי אפשרי במהירות שהדמויות רצות. כמו כן, הצבת אויבים ישירות מאחורי כוח אפ היא מטרד אמיתי מכיוון שלרוב זה מאוחר מדי להגיב כאשר אתה כן רואה אותם.
ממש עצבני על המשחק הזה, הוא איפס את משחק הבנות שלי בנות 4 כבר 4 פעמים עקובות מדם! עכשיו היא צריכה להתחיל מחדש. היא הייתה כל כך קרובה לקבל את 60 טבעות הכוכב האדום עבור קולי חדש, למה זה ממשיך לקרות?
אני מעריץ של סוניק אבל דירגתי את המשחק בארבע כוכבים מפני שיש כמה דברים שאפשר לשפר
... Sonic Dash 2: Sonic Boom is an endless runner platform game released for iOS and Android, the game was soft launched in Canada and Ireland on Android on
Sonic Dash - бег и гонки игра Аркады wqr
יותר מידי פרסומות
Sonic Dash - Endless Running আর্কেড waib
ארכיון מירוצים - קוקו - משחקים בחינם
אמנם המשחק עצמו מתאים..... אבל המודעות המשולבות במשחק אינן מתאימות במיוחד לילדים. וזה מה שגורם לי עכשיו למחוק את האפליקציה עצמה. בן ה-4 שלי לא צריך לראות בחור שמפריח זומבים או מישהו פורץ זומבי עם מצ'טה. ראיתי גם מודעה לסרט למבוגרים שמראה מישהו חותך קוקאין. אז בגלל זה, לא. זה לא שווה את זה.
אוהב את זה! זה משחק מאוד ממכר. זה נותן לך השראה לעשות דברים רבים כמו פארקור!☺
אחלה משחק כיף לשחק