Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 12:03:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Auto Brawl Chess Stratégiai játékok ftgr
Dar kartą šis žaidimas paima $, tada nesuteikia prekių, už kurias buvo sumokėta. Mano kaltė tikrai, turėjau pasimokyti iš 1-o 2 pirkinių, kurie nepavyko, o ne bandyti 3-io pirkimo (kuris taip pat nepavyko, nors „Google“ apmokestino mano CC). Šis žaidimas yra įdomus, bet jis klaidingas ir už nieką atima jūsų $. Žaisk savo rizika. Pateikiu skundą „Play“ parduotuvei.
Gerai
Tiesą sakant, tai puikiai atrodantis žaidimas su gražia kovos sistema, į kurią esu tikras, kad galėčiau pasinerti į daugybę valandų, išskyrus 1 problemą, kurią pastebėjo keli kiti žmonės... Žaidimas, deja, nėra stabilus. Kai einate į reitinguotas rungtynes, žaidimas sugenda, o tada automatiškai užkertamas kelias, todėl neįmanoma pakilti aukščiau. Jei ši problema kada nors bus išspręsta, norėčiau suteikti žaidimui tinkamą balą, kurio jis nusipelnė.
Tikrai smagu, bet... aukščiausios kokybės bilietas, kai jį perkate, nesuteikia jums jokio ypatingo atlygio. Pirmasis, kurį nusipirkau karo vadui, kurio niekada negalėjau atrakinti, tačiau jis atrakina žaidimo režimą, kuris man labai patinka, bet nemanau, kad turite mokėti 20 USD per mėnesį, kad galėtumėte toliau žaisti šiuo žaidimo režimu. . Taip pat daug laiko šis žaidimas atrodo kaip AD simuliatoriaus spustelėjimas, o tai tikrai nemalonu šiaip tikrai maloniam žaidimui. Deja, tai verčia mane pašalinti.
Auto Brawl Chess Strategy tev
Žaidimas įdomus, tikrai įdomus, bet per brangus. Turite mokėti už viską, kad galėtumėte gerai žaisti. Nejuokinga atlyginimų siena, neleidžianti žmonėms mėgautis visu žaidimu, taip pat neleidžia kūrėjams pasisekti taip, kaip galėtų būti. Pavyzdžiui, aukso, brangakmenių ir kitų daiktų naudojimas, norint nusipirkti 2 etapo valiutą, pvz., ritinius ir raktus, reiškia, kad visada mokate už didesnę prieigą prie žaidimo. Tai niekada nesibaigia. Sumažinkite kainas.
puikus zaidimas
Pirma, tai niekaip nesusiję su šachmatais. Nepaisant to, pamačiau reklamą, kurioje buvo rodomas toks žaidimo būdas, kaip maniau, kad man patiks pakankamai, kad atleisčiau, kad tai yra „šachmatai“. Tikrasis žaidimo eiga NIEKO nepanašaus į tai, kas rodoma skelbimuose. Tai melavo du kartus – reklamose apie tai, koks žaidimas, ir ženklinant jį kaip automatinio šachmatų varianto žaidimą (kuris jau egzistuoja).
FAKE ŽAIDIMAS: žaidimo skelbimai, rodomos nuotraukos ir net pati pradžia yra žaidimo, kurį jie nori žaisti, priekinė dalis. Bet mane erzina tokia apgaulė, siekiant pritraukti žaidėjus. Jei jie pakeičia nuotraukas ir skelbimus į tikrą žaidimą, kurį jie iš tikrųjų naudoja. Atsisakysiu šios apžvalgos ir netgi išbandysiu žaidimą.
Man patinka žaidimas ir būčiau jį įvertinęs aukščiau, tačiau dėl žaidimo yra problemų, kurios jį erzina. Per paskutinį įvykį jūs uždirbote senovinių monetų ir turėjote būti apdovanoti už monetų naudojimą. Naudojau 4k senovinių monetų, bet atlygį gavau tik iki 1,5 tūkst. 2k paketą panaudojau du kartus, tai turėjo gauti 500 brangakmenių. Pirmą kartą užuot gavęs 2 tūkst. kredito, gavau 1 tūkst. Antrą kartą vietoj 2k gavau kreditą už 500. Tai buvo tikrai nelinksma
Žaidimas yra tiesiog šiukšlės. Turėjau savaitės užduotį ir buvo labai arti baigimo, patikrinkite, kodėl to nepadarėte, kai kurių herojų lygis buvo padidintas, ir sužinokite, kad visa užduotis buvo nustatyta iš naujo. Tiesiog šiukšlės, kaip galima ginčytis dėl tokių dalykų? Jūs taip pat turėtumėte turėti galimybę ir gauti kompensaciją.
Man patinka žaidimas kaip visuma, bet atrodo, kad jis man labai sugenda. Aš jį nusipirkau, o užbaigus pirkimą jis sudužo. Laimei, vis tiek gavau tai, už ką sumokėjau. Tačiau jis TAIP PAT sugenda kiekvieną kartą, kai gaunu tam tikrą skaičių raundų į reitinguotas rungtynes. Vienišas. Laikas. Aš dominuosiu rungtynėse, o tada jos žlunga, todėl laimiu paskutinę vietą, o ne pirmą, kaip turėjau gauti, arba net paskutinį iš likusių žaidėjų.
Nepaisant to, kad tai labai įdomus žaidimas, jis keletą kartų sustojo ir sulėtėjo. Ir štai aš investavau į šachmatų pasą prieš pat problemas. Aš net akimirksniu praradau visą savo pažangą, kai susiejau jį su savo „Facebook“, o pradėjau jį jau susieti su „Facebook“.
Jau atliktas atnaujinimas. Tada žaidimo viduryje, kurį laimėjau, jis užsirakina ir išsiunčia mane su žinute, kad reikia atnaujinti. Spustelėkite atnaujinimo mygtuką, kad eitumėte į „Google Play“ parduotuvę ir gautumėte naujinimą, o jame tik nurodoma pašalinti arba atidaryti. Spustelėkite atidaryti ir ta pati problema. Be to, kai gausite 500 brangakmenių naujinimui, taip pat gausite ryšio problemų pranešimus. Iki šių dviejų dalykų linksminomės. Pataisykite juos ir bus lengva 5 žvaigždučių apžvalga. Netaisykite jų ir pašalinsite.
Kiekvienas įvykis, kurį jie daro, yra sukčiavimas, norint paimti jūsų pinigus. Pakartotinai iškviesite tik tai, ko jums nereikia, ir nieko iš to, ko reikia renginiui užbaigti. Nuolatiniai iššokantys langai, skirti parduoti daiktus. Smagu, bet jų kainos yra nejuokingos, be to, jie neabejotinai sumažina ir koreguoja dalykus, todėl negalėsite užbaigti dalykų nesumokėję didelių pinigų sumų.
Siaubingas atlyginimas žaisti, pilnas per daug galingų robotų!! Skelbimai, bandantys gauti pinigų po kiekvieno paspaudimo pagrindiniame ekrane. Kai pirmą kartą žaidžiate, žaidimas yra labai smagus. Kai progresuojate, akivaizdu, kad vienintelis būdas tobulėti ir pakilti žaidime yra pradėti mokėti už geresnius / aukštesnio reitingo personažus. Mokėjimas už žaidimus yra absoliučiai blogiausias dalykas ir turėtų būti traktuojamas kaip toks. Padaryk geriau!
Man tai labai patinka
Masalas ir jungiklis – po pamokos tai kitoks žaidimas. Norėjau žaisti žaidimą, kuris yra pamokoje, o ne šį kitą žaidimą.
Žaidimas nėra toks, kaip rodo skelbimai. Jei jums reikia priversti žmones atsisiųsti jūsų žaidimą, greičiausiai jūsų žaidimo neverta atsisiųsti.
Halloween Cooking Games Árkádjátékok hve
Surinkus 3 žaidimus viename, žmonės nebus labiau linkę žaisti. Priešingai, dėl to aš tiesiog nenorėčiau žaisti. Be to, jie tiesiog pasako, ką daryti ilgą laiką. Net negalėjau baigti pamokos, nes ji buvo tokia ilga.
Ekrano kopijos nerodo tikro žaidimo ar žaidimo vaizdo. Tai geras žaidimas, parodyk, kaip yra skelbimuose ir visur
Būčiau skyręs šiam žaidimui 5 žvaigždutes, nes jį žaisti labai smagu. Problema, kurią turiu, yra ta, kad kai žaidžiu reitinguotus žaidimus... beveik 90 % atvejų mane iškrauna, tai labai varginanti ir dėl to. į žaidimą nebus įdėta daug pinigų, todėl tikiuosi, kad tai bus ištaisyta
Iš tikrųjų išleidžiu pinigus šiam žaidimui. Tai gana apmaudu, kai išleidžiate pinigus žaidimui, tada žaidimas sugenda arba užšąla mūšio viduryje. Tada, kai iš naujo nustatysite žaidimą. Sakoma, kad išėjai per mūšį ir pametei savo daiktus. Reikia kuo greičiau kito atnaujinimo arba jie iš karto praranda mano susidomėjimą.
Aš ką tik pradėjau ir man patinka žaidimas. Tačiau jis sugenda mūšių viduryje. Jei galite grįžti į mūšį, pergalių serija nutrūks ir tai neleis jums nusipirkti herojų ar pakeisti jų mūšio lauke, o tai galiausiai baigsis pralaimėjimu. Kartais sugenda kelis kartus, net jei pavyksta vėl žaisti. Prašau pataisyti!!
Įdomus žaidimas, bet gali prireikti darbo. Žaidimas kartais užstringa muštynių metu ir už tai jus nubaus taip, lyg būtumėte pasidavę. Nesakau, kad už pasidavimą neturėtų būti baudžiama, tai puikus būdas neleisti žmonėms pasitraukti iš žaidimų. Tiesiog manau, kad reikia pažvelgti į avariją.
Atsibodo užšaldyti! Šis žaidimas buvo nuostabus ir vis dar gali būti, bet aš taip pavargau, kad pagaliau laimėsiu ir iškart po rungtynių jis užšąla, o tada neduoda man prizų ir taškų. Jis pradėjo užšalti ir rungtynių viduryje. Tai prasidėjo tik po paskutinio atnaujinimo.
Pirma valanda buvo įdomi, bet kai atrakini visą kaladę, ji greitai pereina į RNG ruletę. Argumentai "už": menas yra gražus. Jokių nesklandumų neradau. Suvart: Rungtynių laimėjimas visiškai priklauso nuo to, ar reikiamu laiku nupiešti reikiamus padarus. Prastai lygiosios per pirmuosius tris raundus ir jūs taip pat galite pasitraukti iš rungtynių. Būkite malonu, jei galėtumėte šiek tiek sukrauti kaladę norimų būtybių, tai netgi gali suteikti žaidimui šiek tiek strategijos, bet tokia, kokia ji yra dabar, mano laiko neverta.
Man patinka žaidimas, bet jis buvo lėtas, jis per daug paskatino žaidimų pirkimą (tai taip pat sulėtino žaidimą), o mane ištrina tai, kad jis pasakė, kad jį reikia atnaujinti, bet žaidimų parduotuvėje atnaujinimo nebuvo, todėl negalėjau paleisti žaidimą. Taip pat vienintelė prisijungimo galimybė yra „Facebook“.
Tai įdomus f2p žaidimas su unikalia mechanika ir patraukliu žaidimu. Tačiau man atrodo, kad jis beveik neįmanomas dėl vėlavimo. Net kai visos kitos mano programos uždarytos ir foninės užduotys išvalytos, žaidimas sulėtėja iki nuskaitymo, kai lauke turiu šešis ar daugiau herojų, ir jis dažnai sugenda įpusėjus mūšiui, o tai man kainuoja rungtynes. Man patinka šis žaidimas, bet nebent vėlavimo problemos bus išspręstos taip, kad jį būtų galima žaisti, tikriausiai daugiau jo nenaudosiu.
Tikrai erzina ir apmaudu, kad kiekvieną kartą, kai perjungiu žaidimo rodinius, turiu išvalyti reklamą. Akivaizdu, kad nenoriu jo pirkti arba turėčiau. Taip pat žinau kur kreiptis, jei noriu nusipirkti. Mėgaujuosi žaidimu, bet jau nebebenoriu žaisti, nes per 5 minutes turiu tai išvalyti maždaug 10 kartų, kad užbaigčiau misiją. Prašome tai pakeisti!! Sukurkite 24 valandų mygtuką ar pan. Ačiū!!
Auto Brawl Chess Strateegia zfr
Reklama nieko neatitinka to, kas yra žaidimas. Man patinka žaidimas, bet reklama neteisinga.
Buvo smagu, bet dabar visą dieną jis įstrigo įkėlimo ekrane, o mano profilio ID apatiniame dešiniajame įkėlimo ekrano kampe buvo pakeistas kitu IR jei tai nėra pakankamai blogai, nebegalite atrakinti simbolių mūšio metu? ?? tf vyksta??
Žaidimas yra įdomus, tik keletas problemų. Kaip (pragaro režimu) gauti simbolius, kurių neturite, sunku ir nepaaiškinama, kaip tai padaryti. Taip pat yra nuolatinio pirkimo paketas POP-UPS. Mano DIDŽIAUSIA PROBLEMA, susijusi su žaidimu, yra labai didelis PRIVALUMAS, kurį kiti gauna pirkdami herojaus skiną. Taip, aš žinau, kad kai kuriems herojų skinams tai nekainuoja daug, bet norėjau pažaisti ir pažiūrėti, ar laikysiuos žaidimo prieš nuspręsdamas pirkti arba ne. Kelias į p2w, nes negali atrakinti daugumos herojų, todėl jie silpnai įstrigo ties 1 LVL prieš oponentus 10+ lvl.
Gerai žaidimas. Be reitingų sistemos, nėra jokio kito būdo užsidirbti monetų mūšiuose. O monetų iš pradžių mažai. O parduotuvės prekės YPAČ brangios. Manau, kad už jų turimą kainą viskas turėtų būti bent 25% naudingesnė. Pastaba kūrėjams: jei ketinate laimėti žaidimą, bent jau pasirūpinkite, kad jis būtų prieinamas plačiajai visuomenei.
Puikus žaidimas, su kuriuo man labai smagu, bet prarandu taškus dėl to, kad esu per daug gobšus. Dešimtys kasdienių / savaitės / mėnesio pakuočių, kurias galite nusipirkti nuo 2 USD iki 100 USD. Visa tai atrodo paviršutiniška, nes herojų išlyginimas ir paruošimas neatrodo daug tbh tikrojoje kovoje. Sezono leidimus turite perpirkti kiekvieną sezoną, o jei žaisite daugiau nei sveika, galite atrakinti naują lyderį. Tai vis dar geras žaidimas su smagia koncepcija, tačiau jis gali prarasti visą paviršutinišką atlyginimų sieną ir gauti 5 žvaigždutes.
Puiki idėja, bet tikrai P2W žaidimas. Grafika yra miela, o žaidimą paprasta žaisti. Man labai patinka matyti atskirų „gabalų“ raidą. Tačiau čia linksmybės sustoja. Nieko labiau atgraso, kaip pralaimėti kam nors, turinčiam mažiau nei pusę mano komandos balų, nes jie sumokėjo už geresnį avatarą, kuris periodiškai daro žalą, arba sumokėjo už įrangos atnaujinimą. Ir tai daugiau nei tik pralaimėjimas, bet ir stebėti, kaip jų komanda visiškai sumenkina manąją, nepaisant stipresnių veikėjų lentoje. Kai rašau tai, mano komandos rezultatas buvo daugiau nei 11 000, o aš ką tik pralaimėjau vienam iš žaidėjų, surinkęs tik 5 000 taškų. Tęsinys, aš tiesiog ištrinu žaidimą.
Labai maloni koncepcija, man patinka žaidimas, bet už pergalę labai apsimoka. Galite žaisti laisvai, bet nesitikėkite būti konkurencingi, vis tiek tai labai malonus žaidimas. Geriausias būdas paaiškinti, kaip yra žaidimas, tai tarsi kryžius tarp clash royale ir neveiklių herojų.
Man patinka šis žaidimas, bet su šiandienos atnaujinimu programa vis stringa žaidimo viduryje. Jei greitai grįšiu į jį, jis bus su manimi vis dar tose rungtynėse, kurias žaidžiau, kaip niekada nesugriuvo, bet dėl to neįmanoma mėgautis. Taip pat man nepatinka, kad parduotuvėje visada yra šauktukas, nes galiu panaudoti savo brangakmenius ką nors nusipirkti, o ne tik tada, kai turiu tam reikalingus raktus... Varo iš proto.