Post by walnacompminswer on Feb 18, 2022 12:06:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато монет ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Спершу добре, але в підсумку я отримав одні з найкращих котів, і я втратив їх через збій. Будь ласка, виправте збій, коли ви не можете натиснути або натиснути що-небудь на екрані.
Гра в порядку. Досить повторюваний і вбиває час. Підтримка клієнтів жахлива. Продовжуйте отримувати автоматичне повідомлення з проханням надіслати додаткову інформацію, а коли я це зроблю, вони знову надішлють автоматичне повідомлення. Крім того, вони співпрацюють з Tapjoy, яка є шахрайською компанією, яка також має жахливу підтримку клієнтів і обманює вас у часі та грошей.
Гра хороша, я виконав кілька дій, щоб отримати котячу їжу, але я не отримав жодної натомість, одна з дій, яка полягала в тому, щоб завантажити lords mobile та рівень до 11 рівня, я не отримав жодного кота їжа для цього
Нгш
Я залишив цю гру протягом кількох місяців, наприклад, 11 місяців, але повернувся, тому що я не міг ні в що грати, ця гра може бути найкращою грою, я граю в неї всюди, тому весела гра роби більше оновлень!
Жодна стратегія не вимагає лише мікротранзакцій. Гра працює гладко і візуально дуже чиста і гарна. Інтерфейс намагається заманити вас у свій магазин, щоб витратити реальні гроші. Легше витрачати гроші, ніж вступати в «битву», де ви натискаєте кнопку знову і знову без жодної стратегії.
Гра хороша. Але коли щось трапилося з моїми бойовими котами, які були видалені, я перезавантажив його, але потім він сказав, щоб відновити мої дані, мені потрібен цей код, він мав 25 літер. Я хотів би, щоб був спосіб зберегти це за допомогою Google Play...
Кльово, захоплюється
Ви можете зайти досить далеко в грі, але на дорозі є та нерівність, за яку вам доведеться заплатити, щоб подолати її.
🎞🎱🎖🎁
Геймплей досить веселий. Прогресування складності є досить плавним. Я лише хотів би, щоб кожна кішка мала свою кількісну статистику, доступну для перегляду в додатку.
Була б чудовою грою, якби вони додавали оцінку складності кожному рівні ТА відстежували б мої поразки на кожному етапі, витрачали багато часу на цю гру, не рекомендую зараз
Stack Arkaadmängud ddm
гра дуже класна але без донату дуже ваше грати
Жорсткий ринг у цій грі + сміття. Цілком зрозуміло, що деякі підрозділи просто кращі за інші, і тому багато причин, що називають їх ситуативними, є виправданням того, що вони майже марні. Суворі ставки, коли сміття більше, ніж будь-якого добра, і гарантії важко отримати. Події, як правило, вимагають закінчення гри, а прогрес дуже повільний, тому ця гра не вдається.
ця гра викликає звикання? звичайно, просто знайте, як правильно розподіляти свій досвід, звертайте увагу на свої битви і отримуйте задоволення. Моя єдина проблема полягає в тому, як гра зберігається за допомогою згенерованого ідентифікатора. Я втратив своє нещодавнє збереження з деякими дівчатами з події Fate go, і я не знаю, як створити резервну копію, тому що мій старий ідентифікатор був випадковими літерами. якби він був підключений до мого облікового запису Google чи щось інше, я б продовжував грати, але весь мій прогрес втрачено, і я був досить далеко на початку, досить далеко до другого скарбу
Загрузка дууужедовга.Янаві незміг зіграти.Але думаю гра крута))
я б поставив ігру 5 зір, але мій друг випадково видалив мене і мій ігровий процес не зберігся, чому 3 зірки!надеюсь додати функцію збереження
Гра ідеальна, мені подобається, просто коли ви хочете подивитися рекламу товарів, вона перетворюється на чорний екран і не відповідає
Крута гра
Гра дійсно хороша, але є кілька речей, які можна покращити. Було б краще, щоб суперфест відбувався більше. Також було б краще, якби легше було б отримати легендарні рідкісні та надзвичайно рідкісні. Також має бути річ, де ви отримуєте капсулу рідкісних котів щодня. Нарешті, було б краще, якщо б ми могли обмінюватися котами з іншими гравцями. Загалом це хороша гра. Якщо вам подобаються ігри зі стратегіями, ця гра для вас.
The Battle Cats 休閒 dels
Я не можу знайти капсулу, хоча у мене є квиток
Просто дивовижно 🤩🤩🤩 ці ігри ідеально підходять для мене, я люблю котів, деякі грайнд (полювання за скарбами) і гача (котячі капсули).
Не можна робити покупки в додатку. Кожен раз, коли я купую корм для котів, додаток або зависає, або відмовляється відкривати магазин. Мені просто потрібна робоча гра. Це все ще не повинно бути в бета-версії. Такі самі результати на кількох пристроях незалежно від облікового запису
Опишіть свій досвід, я навіть не можу це завантажити. Я натиснув кнопку завантажити, він доходить до 99% каже, що не можна завантажити, а потім він говорить мені, як це виправити, і я зробив усе, щоб виправити це, і він все одно не дозволяє я завантажую його
Хтось ще читав Політику використання інформації?? Вони можуть буквально відстежувати все, що ви робите на своєму телефоні. «Інформація про використання: ми збираємо інформацію про використання вами Сервісів, включаючи тип використовуваного браузера, час доступу, переглянуті сторінки, ігрову активність, взаємодію з іншими гравцями, вашу IP-адресу та сторінки, які ви відвідували до переходу до наших Сервісів». Це лише мала частина того, що вони можуть відстежувати. Вони можуть побачити, на яких сторінках ви були, перш ніж відкрити гру...
Весела гра. Але на капсулах гарячої крові я намалював 11. Там було сказано, що я отримав Куніо-Куна, але його немає в моєму списку котів. Здогадайтеся, що це фантом, якого насправді не існує. Дуже сумно робити це з гравцями.
The Battle Cats Alkalmi cesy
Все супер але викатуйте почаще обнови будь ласка, хочеться більше контенту, остання обнова була в листопаді і не велика(
Я дуже люблю цю гру, але я на флоті і залишаю Інтернет на 6+ місяців за раз, тому видаляти гру дійсно дратує, тому що енергія не відновиться. З огляду на це, я хотів би відновити енергію в автономному режимі, і тоді це, ймовірно, буде 5 зірок
Я дуже люблю цю гру і граю в неї дуже довго, але щоразу, коли ви видаляєте програму, вона перезапускає весь ваш досвід, і потрібно дуже багато часу, щоб знову надолужити упущене. Як і в главі 3 Moon, для перемоги потрібно багато стратегії, і може знадобитися багато часу, щоб отримати цю стратегію. Якщо вам цікаво, чому це чотири зірки, а не нижче. Я думаю, це неможливо, чому б ви видаляли гру після всього цього прогресу.
це добре, але не чудово. для рівнів його в основному той самий шаблон програють рівню, шліфувати, повертатися, бити його. для рівнів боса вам потрібно багато переробити і вам дійсно пощастить з капсулами для котів, щоб отримати Uber Rare, а потім підвищити їх, щоб спробувати, а потім, швидше за все, програєте до рівня, а потім повторіть те саме. Це може бути весело, але багато дратує і повторюється.
The Battle Cats Grand public xhe
Гра чудова, весела, крутий дизайн, чудові коти, але сховище, яке займало було величезне. Там було сказано, що йому потрібно лише 54 МБ, і мені потрібно було встановити набагато більше, і коли я зробив, це попросило мене звільнити 400 МБ, і я зробив, але це було трохи дивно. Якщо це проблема, виправте її.
Battle cats — це весела гра, яка має більше потенціалу, ніж дає. Було б цікаво зробити це за рангом, щоб люди з кращими котами не билися з новими людьми. Моя проблема - котячий корм. 150 за 1 потяг - це смішно, особливо тому, що це, швидше за все, рідкість.